DIE ONTWIKKELING EN INHOUD VAN ’N MAATSKAPLIKE GROEPWERK-BEMAGTIGINGSPROGRAM VIR ALKOHOLAFHANKLIKE BEJAARDES - Geyer, LS; Strydom, H (Social Work/Maatskaplike Werk, 2008)
In hierdie artikel word gefokus op ’n maatskaplike groepwerk-bemagtigingsprogram, ooreenkomstig ’n sterkteperspektief, wat ontwikkel en aangebied is vir alkoholafhanklike bejaardes verbonde aan ’n geregistreerde behandelingsentrum. Die voorgenoemde program is deur die navorsers ontwikkel, gemik op die eiesoortige behoeftes, sterktes en uitdagings van dié kliëntegroep.